Diablo III > Tablice wyników i rankingi

Polskie Sezonowe TOP 10 czyli - KLUB WYBITNEGO NEFALEMA

(1/4) > >>

tiamat82:
Oto najlepsze wyniki Polaków na Ladderboardach  z Sezonów 1-17
Tabela poniżej przedstawia ranking graczy na postawie ilości wyników zajmowanych w pierwszej 10 we wszystkich kategoriach klasowych, teamowych, podbojach i osiągnięciach sezonowych.
O kolejności decyduje ilość 'top10tek' a w przypadku tej samej liczby ich średnia czyli ratio - im niższe ratio tym lepsza pozycja.

KLUB WYBITNEGO NEFALEMA

Ranking klanow

top10x - ilosc wynikow w Top 10
Ratio - srednia (suma dzielona przez ilosc wynikow, im nizsze tym lepszy)
Q - conquesty
A - Achivmenty

Podboje/Conquesty

Achivy/Osiągnięcia

Barbarzyńca

Krzyżowiec

Łowca Demonów

Mnich

Szaman

Czarownik

Nekromanta

Team 2

Team 3

Team 4

tiamat82:
Mam nadzieje że tym razem wszystko będzie czytelne i obejdzie się bez translatora.

O kolejności w GRach na tej samej pozycji rankingowej, zadecydował czas kiedy dany rekord został wykręcony w stosunku do zakończenia sezonu.

Traconis:
a gdzie ten ranking - wrzucilem twoj post do translatora i wyszlo mi tylko  :(

مادر امیدوارم که این زمان همه چیز خواهد بود با تشکر روشن زیادی من از از بدون ترجمه .

نظم در بازی به به در در در همان موقعیت رتبه بندی، تصمیم گرفت زمانی که دنی و ها ثبت شده است در رابطه تحریف انجام پایان فصل .

Kuron:

--- Cytat: Traconis w 17 Wrzesień 2015, 10:26:31 ---a gdzie ten ranking - wrzucilem twoj post do translatora i wyszlo mi tylko  :(

مادر امیدوارم که این زمان همه چیز خواهد بود با تشکر روشن زیادی من از از بدون ترجمه .

نظم در بازی به به در در در همان موقعیت رتبه بندی، تصمیم گرفت زمانی که دنی و ها ثبت شده است در رابطه تحریف انجام پایان فصل .

--- Koniec cytatu ---

Twój pobyt na terenie UE jest legalny?

PS. Przewiń temat do góry  :o

Traconis:

--- Cytat: Kuron w 17 Wrzesień 2015, 13:18:22 ---
--- Cytat: Traconis w 17 Wrzesień 2015, 10:26:31 ---a gdzie ten ranking - wrzucilem twoj post do translatora i wyszlo mi tylko  :(

--- Koniec cytatu ---

Twój pobyt na terenie UE jest legalny?

PS. Przewiń temat do góry  :o

--- Koniec cytatu ---

no i ch.. mialem racje - ranking zamiescil 17 sierpnia - po miesiacu - jakis post z dupy nie wiadomo do czego i translator nie wyrobil :) Dobra robota Tiamat ale cokolwiek bierzesz - zacznij brac polowe :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej